Dr. Peter van den Hooff

020automatisering: software ontwikkeling in de ms-office omgeving.

Schut Systems verpakkingen, Eerbeek

Machines met oog voor verpakkingen

In de loop der jaren is de verscheidenheid aan verpakkingen enorm toegenomen. Bij Schut Systems hebben wij hier een prima antwoord op. Wij bieden een standaard programma verpakkingsmachines. Deze machines worden op uw specifieke wensen afgestemd, door ons team van zorgvuldig opgeleide monteurs. Onze uitgebreide kennis van doosconstructies en verpakkingsmaterialen is daarbij van groot belang. Wij zoeken de verpakkingsoplossing niet alleen in de machine, maar ook in (speciale) formaatdelen of zelfs in de aanpassing van een doosconstructie. Zo komen we vaak tot een praktisch resultaat.

Najaar 2017: module tijdregistratie

Aanpassingen aan de vba code in de ms-access toepassing om verschillende word-sjablonen te vullen.

Inbreng 020automatisering:  medio 2014 - april 2015

Een klein team van medewerkers, verdeelt over de administratie, verkoop en werkplaats maakt allemaal gebruik van één en dezelfde ms-access toepassing. Deze is jaren geleden door een ander opgezet en nooit verder onderhouden.  In de loop der tijd is de afdeling administratie allerlei losse ms-excel sheets gaan gebruiken. Deze ms-excel sheets bevatten, deels overlappende gegevens met de database en deels met unieke (grootboek) gegevens voor de orderadministratie.  Er is veel 'kopieer en plakwerk' en overtyp werk.  Samen met een van de medewerkers heb ik nu eens per een twee weken een teamviewersessie om de functionaliteiten stap voor stap uit te breiden.  De grote uitdaging is om dit zo te doen dat de ingeslepen werkwijze met de ms-excel sheets niet onder druk komt te staan. Beetje bij beetje, en na steeds goed testen, doet de ms-access meer en meer voor de organisatie.

Bestond de oorspronkelijke administratie voornamelijk uit relatiebeheer, inmiddels is daar een inkooop- en verkooporderadministratie bijgekomen.

 

Najaar 2012:

Aanpassingen aan de vba code in de ms-access apllicatie om verschillende word-sjablonen te vullen.